dilluns, 29 d’abril del 2013


TRACTAMENT ESTÈTIC POSTPART
Recupera el teu benestar i la teva figura!

Ser mare és una de les millors experiències que pot viure una dona. Però l’embaràs pot deixar empremtes no desitjades en el seu cos que són difícils de modificar tant sols amb l’exercici físic. Donar solucions estètiques professionals ràpides i efectives a les noves mares és l’objectiu principal d’un tractament postpart. Ara et toca tu!


Després del part el cos d’una mare ha canviat. L’embaràs ha donat pas a un excés de pes, manca de la muscular general, la musculatura abdominal tendeixi a separar-se i que la pell de l’abdomen té flaccidesa, la zona pectoral sol presentar una pèrdua de turgència després de l’alletament i també pot augmentar la cel·lulitis i poder aparèixer les estries. Quantes vegades has sentit a anomenar noms estranys que defineixen una crema cosmètica i, davant del dubte, has acabat optant per la crema que sempre utilitzes? La cosmetologia compta amb un amplíssim ventall de productes basats en composicions molts diverses. Si mires el contingut de la composició de la teva crema, probablement no hi entendràs massa res, un fet ben normal perquè el responsable de conèixer aquesta composició és el professional de l’estètica que te l’ha prescrit. 

METODOLOGIA DEL TRACTAMENT POSPART
El primer i el més important és fer un diagnòstic personalitzat mitjançant una primera visita. Es fa un reconeixement físic i un intercanvi d’impressions entre la mare i el professional per poder valorar les expectatives reals de cada persona. Amb aquesta informació s’elabora un programa de tractament adaptat a cada etapa per aconseguir un resultat òptim, utilitzant  diferents tecnologies: cosmètica activa amb la lògica de l’alternança i la diversificació, aparells d’alta tecnologia no invasiva, una alternativa d’alta resolució als tractaments quirúrgics i una pauta alimentària. És fonamental seguir un protocol personalitzat, alternant conjuntament aquestes tecnologies, per poder garantir el resultat del tractament.

QUAN ES POT COMENÇAR UN TRACTAMENT POSTPART?
Després del puerperi, és a dir, un mes i mig o 2 després del part, sempre que no hi hagi cap contraindicació mèdica. D’aquesta manera, s’aconsegueix que la recuperació natural sigui més ràpida i efectiva. També es pot començar més tard, però es necessita més estimulació per obtenir els mateixos resultats. Quan les mares estan alletant hi ha  tractaments que no es poden aplicar, però hi ha alternatives efectives sense cap risc per a la  lactància.

APARATOLOGIA D'ALTA TECNOLOGIA EN ALTERNANÇA
En un tractament estètic postpart la combinació  dels aparells d’alta tecnologia és molt important. L’alternança es pot fer amb l’aparatologia que ens ofereix el mercat: electrolipolisi, cavitació ultrasònica, radiofreqüència, velasmooth, endomassatge ultrasònic, corrents interferencials, termolipòlisis i pressoteràpia seqüencial.

EL MEU CONSELL
Els resultats estètics són visibles i efectius a curt termini. Aquests tractaments ajuden a la dona que acaba de ser mare a trobar l’equilibri físic i psicològic i augmentant la seva autoestima en aquesta  tapa  de la seva vida. També prepara el seu cos per a futurs embarassos, mentre aconsegueix recuperar la forma física i de nou es pot tronar a vestir amb la roba d’abans.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada