dimarts, 2 d’abril del 2013

3, 2, 1... Acció! Mou-te, cuida’t i menja sa!

Quin és el secret de la bellesa i el benestar? Segurament totes ens imaginem que és el misteri més ben guardat de la humanitat i no ens adonem que el tenim al nostre abast. Són 3 accions que han de formar part de la nostra vida quotidiana de manera sana i equilibrada: l’activitat física, l’alimentació sana i equilibrada i les cures estètiques per lluir esplèndida.



Si has decidit començar un pla de xoc per reduir o mantenir la teva figura el primer que has de saber és que no hi ha tractaments estètics miraculosos i que la teva implicació i la teva voluntat són el motor d’una triple acció que ha de ser constant. Més enllà d’una qüestió estètica, la bellesa també és salut i aquest és el bé més preuat que tenim. Sense pressa i sense pausa, converteix en un hàbit les 3 accions essencials per gaudir de benestar: activitat física, alimentació saludable i tractaments estètics.

MOU-TE!
Una de les claus d’aquest pla a tres bandes és la combinació de l’exercici cardiovascular amb un treball de força i resistència. Caminades a un ritme ràpid, córrer, spinning, aeròbic, steps... Totes aquestes activitats ens ajudaran a disminuir el percentatge de greix corporal acumulat. Una bona planificació és combinar exercicis de resistència (córrer, bici…) en els que es cremen calories de forma continuada, la qual cosa és idoni per baixar pes, amb exercicis de força (màquines, peses…), en els que es guanya massa muscular. En aquest sentit resulta molt útil marcar uns dies a la setmana fixos per començar i fer els exercicis que vinguin de gust, sense buscar l’exercici més intens o en el que es consumeixen més calories. Quan ja vaigin canviant les sensacions i es vagin apreciant les sensacions agradables que es generen mentre es fa exercici, ja es podrà començar a enfocar millor les sessions. Guanyar massa muscular, o preservar la que tenim, és de les coses més importants mentre es perd pes. Si es disminueix pes i alhora es manté el múscul es manté el metabolisme elevat i això repercutirà que després sigui molt més fàcil mantenir el pes.

MENJA SA
Hauria de ser una constant en la nostra vida i oblidar el concepte ‘dieta’. Una alimentació sana i variada ens ajuda a mantenir la salut i el pes. Però si necessites reduir i et vols aprimar cal que comencis a adoptar unes pautes alimentàries que et permetin mantenir la massa muscular i redueixi greixos. La dieta amb alt contingut en proteïnes és una de les més actuals que et poden ajudar a perdre pes, però cal que consultis amb un expert en nutrició perquè t’assessori. És molt important que aquest pas que ara inicies et serveixi per fer un canvi d’hàbits i menjar equilibradament sense un excés de sucres, greixos i hidrats de carboni. Veuràs que quan t’acostumis a menjar sa el teu cos t’ho demanarà!

ESTETIC COACHING
I la triple acció culmina amb un bon assessorament estètic que unit a l’activitat física i a l’alimentació equilibrada dóna molts bons resultats. El primer pas és posar-te en mas d’un professional de l’estètica perquè et faci un diagnòstic corporal personalitzat. A partir d’aquí, cal planificar un tractament que combini diferents tecnologies amb tres grans objectius reduir, remodelar i refermar. Per aconseguir resultats òptims és ideal combinar diferents tecnologies. En el cas de cel·lulítis es recomana aplicar sessions de drenatge, radiofreqüència, ultrasons electroporació i electroestimulació. Hi ha diferents tipus de cel·lulitis i per a cadascuna hi ha una tecnologia més adequada, per això cal fer una diagnòstic especialitzat i personal. I no oblidis que no en fem prou amb reduir, sinó que també cal remodelar i refermar i l’aparatologia també ens ofereix bons resultats si fem la combinació adequada.

EL MEU CONSELL
La constància és el factor més decisiu perquè assoleixis amb èxit el teu objectiu. És important que facis una rutina que puguis assolir, sense grans pretensions, amb perseverança i sense defallir. Has d’aprendre a divertir-te fent esport, a assaborir el menjar sa i a gaudir de les sessions d’estètica com un moment únic i personal en el que fas un parèntesi i et relaxes. Si t’ho mires en positiu, segur que el resultat serà molt positiu!

www.institutdh.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada