dimarts, 7 de maig del 2013


LA NOVA‘CRIOTECNOLOGIA’
Combatre el greix mitjançant el fred

Reduirel greix en zones localitzades utilitzant baixes temperatures i sense passarper quiròfan és la principal novetat tecnològica anomenada “lipocriòlisi”. Consisteixen l’aplicació d’un capçal en la zona escollida, que combina la  tècnica del buit per captar el teixitsubcutani gras, i l’aplicació del fred per  refredar-lo. Amb aquestes baixes temperatureses produeix una cristal·lització de les cèl·lules grasses, ja que són riques enàcids grassos saturats, la qual cosa els fa particularment sensibles al fred.Aquesta característica permet la degradació selectiva dels adipòcits sensedanyar els teixits del voltant.


COMS’ELIMINEN ELS GREIXOS?
•DIRECTAMENT, per cristal·lització i dissolució progressiva de les cèl·lules, alliberantprogressivament els greixos entre 2 i 6 setmanes.
•INDIRECTAMENT, per l’estimulació del sistema simpàtic.

QUANTESSESSIONS FAN FALTA?
En funció de laprofunditat del teixit adipós i de la reducció desitjada, faran falta entre 1 i3 sessions, amb un interval de 45 dies entre sessió i sessió. Aquesta tècnicava néixer als EEUU i actualment es
realitza a 35 països

QUINADURADA TÉ EL TRACTAMENT?
Aproximadament de 25a 30 minuts per zona. Es poden necessitar d’una a dues aplicacions per zonaabdominal, zones dorsals i cartutxeres.

QUIÉS EL CANDIDAT IDEAL PER A LA LIPOCRIÒLISI?
Està particularmentindicada per gent que presenta zones grasses localitzades: el cas ideal NO ÉSLA PERSONA OBESA, amb adipositats generalitzades, sinó el que desitja reduirgreixos localitzats en zones com l’abdomen, la cintura, l’esquena, els braços iles cartutxeres. Ideal tant per homes, dones, menopausa, etc.

QUÈEL DIFERENCIA D’ALTRES MÈTODES?
El mètode de Lipocryode refredament selectiu i controlat dels adipòcits permet una reducció notablei natural de greix sense el traumatisme dels mètodes invasius (liposucció) isense risc d’afectar a altres teixits del voltant.

QUÈES NOTA DURANT I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?
Es sol sentir unapetita tensió a nivell de la zona tractada per l’efecte del buit i una sensacióde fred localitzat.
•Habitualment, un envermelliment i endormiscamentde la zona, que pot durarun parell d’hores.
•Excepcionalment pot aparèixer algun hematomaque desapareix en pocs dies.
  
EL MEU CONSELL
Lalipocriòlisi és certament una nova tecnologia revolucionària no invasiva per atotes aquelles persones que desitgen eliminar greixos localitzats, però nodeixa de ser un tractament més, dins de les moltes teràpies que existeixen enel mercat. El diagnòstic personalitzat ens permetrà establir un protocol encombinació de vàries tecnologies per seguir oferint uns resultats òptims demodelament corporal, adaptat a les necessitats morfològiques de cada persona.Informa’t, compara i decideix-te.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada