dilluns, 15 d’abril del 2013


MAQUILLATGE AMB VISAGISME
Vols treure més partit a la teva imatge?

Pensa... I si el teu maquillatge de sempre no fa per tu? Si vols potenciar els trets més significatius del teu rostre i de la teva expressió et cal un assessorament personalitzat d’una professional del maquillatge. El visagisme és un estudi complet que et permetrà escollir el maquillatge que més s’adapta a tu i et donarà les pautes per aconseguir la teva millor imatge.

Un dia entres en una perfumeria i compres una ombra d’ulls d’un color que t’encanta. Un altre dia passes per davant de la secció de maquillatge d’uns grans magatzems i veus una màscara de pestanyes que promet allargar-les i no et pots resistir a provar-la. I un altre dia, mentre esperes embarcar a l’avió, et compres un set de maquillatge a les botigues de l’aeroport... Fins que un dia obres el teu necesser de maquillatge i descobreixes que més de la meitat del que hi ha dins no t’acaba d’agradar i mai ho utilitzes. Si és així, tens la solució: un estudi de visagisme professional.

QUÈ ÉS EL VISAGISME?
El visagisme és una tècnica relativament moderna creada per Fernand Aubry que consisteix en fer un estudi de maquillatge personalitzat, basat en un anàlisi previ del trets facials. El visagista, a partir del coneixement de les característiques del teu rostre, escull el tipus de maquillatge més adequat a tu ocultant les imperfeccions i destacant els teus atractius. En tot cas, el professional del maquillatge que realitza un visagisme respectarà la teva personalitat, es basarà en la forma de la teva cara i analitzarà altres elements psíquics i personals com l’edat, la professió i l’ambient quotidià en el que et sols moure. L’assessorament també té en compte diferents tipus de maquillatge, el de dia i el de nit, i incideix en aquelles textures i colors que més s’adapten al teu rostre.

MAQUILLATGE DE QUALITAT
Si tens un bon assessorament d’una professional especialitzada en maquillatge i visagisme, també tindràs la seguretat que  et maquillaràs amb productes de qualitat. Cada pell té unes necessitats específiques i això també cal tenir-ho en compte a l’hora de fer-nos el nostre propi set de maquillatge. Si l’estudi es fa en coordinació amb un assessorament estètic el resultat encara serà més òptim perquè la visagista coneixerà de mà de l’esteticista com és la teva pell i quines virtuts i mancances té. Quan compres maquillatge no només compres color, adquireixes un producte que aplicaràs al teu rostre i és molt important tenir la seguretat que té totes les garanties perquè no produeixi alteracions, irritacions o al·lèrgies.


VISAGISME SEGUINT LES TENDÈNCIES
El visagista professional no només es fixa en allò que potencia la teva imatge, sinó que també té en compte com s’adapta la moda al teu rostre. Cada temporada arriba amb noves tendències i, amb l’assessorament adequat, tu pots adaptar-te a aquestes tendències i actualitzar la teva imatge. Aquesta temporada tardor-hivern se’n presenta amb ulls molt foscos, mirades molt profundes, eyeliners molt brillants i seductors i llavis suaus i sensuals. També estaran molt de moda els ulls molt nets i les pells molt nítides  per deixar tot el protagonisme als llavis vermells foscos, bordó, violats i porpres amb acabat mat o extremadament brillants.


EL MEU CONSELL
Quin creus que és el maquillatge que més et convé aquesta temporada? Quin color de llavis? Quin acabat? Reserva un estudi de visagisme al teu centre d’estètica i assegura’t que coneixen bé la teva pell i les seves necessitats per potenciar la teva bellesa. Recorda que molts esteticistes som experts en cosmètica i tots els productes cosmètics i de maquillatge tenen totes les garanties per cuidar la teva pell. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada