dilluns, 8 d’abril del 2013


ELS SECRETS DE L’ETERNA JOVENTUT
Coneixes els actius cosmètics que necessita la teva pell?

A cada pacient i en cada moment el seu tractament. Aquesta és una de les claus que ens permet, a les esteticistes professionals i als experts en cosmetologia, lluitar contra l’envelliment de la pell i prescriure els principis actius més indicats perquè la teva imatge sigui jove i saludable.



Hidratar, exfoliar, regenerar i reactivar... Són conceptes que deus haver escoltar i llegit moltes vegades per explicar l’acció que fa una crema o un cosmètic. Però, més enllà d’aquesta informació, saps quin són els actius cosmètics que hi ha al darrera? I, sobretot, saps si són els que necessita la teva pell en aquest moment i amb les característiques específiques que té? Els experts en cosmetologia ho sabem perfectament i són nosaltres els que tenim a les nostres mans la possibilitat de fer-te conèixer els secrets de l’eterna joventut combinant una bona prescripció de principis actius amb els tractaments i els avenços cosmètics que més s’adapten a les teves necessitats.

ARA ÉS TEMPS DE...
Després de l’estiu és temps d’exfoliar i regenerar. Si encara no ho has fet, ara és un bon moment per posar-te en mans d’un professional perquè et faci un anàlisi cutani ben acurat que li permeti prescriure’t els cosmètics que més s’adapten a les especificitats de la teva pell facial.

CADA PRINCIPI ACTIU LA SEVA FUNCIÓ
Segur que has sentit a parlar de l’àcid hialurònic, dels alfahidroxiàcids, dels omega 3 i 6, dels aminoàcids i de les vitamines. La llista d’actius cosmètics és llarga per això cal conèixer-los bé per saber-los prescriure tenint en compte les seves propietats i indicacions i les característiques específiques de cada pell en cada moment concret. 

-     Àcid hialurònic: és un component essencial de la nostra pell que anem perdent a mesura que avancen els anys. La seva funció consisteix en fer de suport del col·lagen i de les fibres d’elastina i, per tant, manté la pell hidratada i llisa.
-   Alfahidroxiàcids: són els àcids de les fruites, com el glicònic i el màlic, i tenen un paper importantíssim en les formulacions antiarrugues amb excel·lents resultats, perquè activen l’exfoliació natural i regeneren la pell.
-      Omega 3 i 6: són els àcids grassos essencials que ajuden a produir la barrera de la pell amb oli natural i la deixen suau i jove.
-          Vitamina A o retinol: Repara la pell i millorar els signes de l'envelliment, com arrugues.
-      Vitamina C: ajuda a protegir la pell contra el sol. També ajuda a reparar els danys causats pels radicals lliures que destrueixen les fibres reafirmants de la pell com el col·lagen i l'elastina.
-          Vitamina E: és un altre antioxidant que pot ajudar a protegir la seva pell dels danys causats pel sol i és un antiinflamatori i reforçador de la immunitat.

EL MEU CONSELL
El seguiment i el control de la pell al llarg de tot l’any, amb una combinació i quantitat adequada de principis cosmètics actius, et farà adonar de la importància de l’assessorament professional perquè veuràs i notaràs notablement els resultats. Si fa temps i temps que utilitzes la mateixa crema amb els mateixos principis actius és hora de passar a l’acció i donar a la teva pell allò que realment necessita.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada