TRACTAMENT POST PART MIMA'T MAMA

 QUÉ ES EL PROGRAMA MIMA'T MAMA?
 Mima’t Mama és el programa d’especialització en tractaments estètics de post part i reducció corporal generalitzada de l’Institut Dolors Hortal.

 ORÍGENS
Aquesta especialització s’inicia als voltants de 1977 on Dolors Hortal va començar a col•laborar dins les classes d’educació maternal ajudant a l’aplicació dels tractaments post part a la Clínica Girona, on fou pionera la seva mare, la llevadora Dolors Gasull.

AMB QUI COL·LABOREM?
La nostra col•laboració es consolida dins les classes d’educació maternal a les clíniques Bofill i Girona, així com amb ginecòlegs i llevadores que coneixen la nostra metodologia i resultats, i ens fan mereixedors de la seva confiança.

OBJECTIU DEL TRACTAMENT POST PART
L’objectiu d’un tractament a nivell estètic és la recuperació de les alteracions físiques internes i externes que es presenten després del part, sempre tenint en compte la salut i el benestar de la mare i el nadó.

 QUAN S'ACONSELLA INICIAR UN TRACTAMENT POST PART
A partir de la finalització del puerperi, sempre que no hi hagi contraindicacions mèdiques. Els resultats són més espectaculars si el tractament s’inicia el més aviat possible.
Els tractaments no impliquen cap risc per l’alletament, degut que disposem d’una àmplia diversitat de teràpies adequades a cada persona i cas.

METODOLOGIA DELS TRACTAMENTS
A l’ Institut DH utilitzem una metodologia pròpia, creada i ideada per diagnosticar i confeccionar un protocol de tractaments personalitzats “a mida” de cada persona.
Consisteix en l’aplicació combinada de tractaments de línea cosmetològica manual, aparells d’alta tecnologia homologada per la CEE i pauta alimentària.

COSMÈTICA ACTIVA
La lògica de l’alternança i la diversificació.
Recomanem iniciar qualsevol tipus de tractament amb una preparació prèvia del cos per eliminar retenció de líquids, toxines i augmentar la circulació perifèrica i l’oxigenació de tots els teixits, per posteriorment passar a tractaments modeladors – reductors amb aparells d'alta tecnologia.
Dins la cosmètica activa diferenciem entre dos tipus de tractaments: Els adaptats pel període d’alletament i els no adaptats a aquest període.

APARELLS D'ALTA TECNOLOGIA
L’alternativa d’alta resolució als tractaments quirúrgics.
Dins d’aquesta combinació de tractaments que inclou la nostra metodologia és molt important l’aplicació de la tecnologia que ens aporten els aparells de línea avançada d’última generació.
L’utilització d’aquests aparells són una alternativa als tractaments quirúrgics sense cap risc per la salut i amb uns resultats igualment o més satisfactoris.
Com en l’aplicació de la cosmètica activa diferenciem les tecnologies aplicades amb aparells en si són aptes o no pel període d’alletament.
“A l’Institut DH estem especialitzats en l’aplicació de tractaments que són innocus durant el període d’alletament.”

PAUTA ALIMENTÀRIA
És la solució al sobrepès sense risc per l’alletament.
En la majoria de casos és necessari dur a terme un control en les pautes alimentàries de les persones que es fan aquests tipus de tractaments.
Depenen del sobrepès que tenen les nostres clientes recomanem diferents tipus de dieta:
En casos on hi ha un increment fins a 5-6 kilos recomanem una alimentació saludable, controlant sobretot la ingesta de greixos i glúcids en una dieta oberta que incloem dins dels nostres packs de tractaments. Totalment aptes en el període d’alletament.
Per casos on el sobrepés es superior als 6 kilos podem optem per dues opcions depenen cada cas.
La primera és un tractament aplicat per dietistes especialitzats en nutrició, i/o acupuntors en el cas d’ansietat. Igualment són totalment aptes en el període d’alletament.
La segona opció és un tractament amb seguiment mèdic a través d’una pauta de dieta proteinada “Pronokal” amb resultats espectaculars de pèrdua de pes. Aquesta opció no és apte en període d’alletament.

BENEFICIS
Resultats espectaculars i professionals a curt termini.
Ajudar a la dona a recuperar la seva figura d’abans de l’embaràs o inclús millorar-la.
Sentir-se bé amb el seu cos, augmentant la seva autoestima en diferents etapes de la vida; menopausa, post part…
Millora estètica i de la salut en casos de sobrepès, greix abdominal localitzat, mala circulació…

DOCUMENTACIÓ FOTOGRÀFICA (RESULTATS)