dimarts, 1 de març del 2011

FENIX (G.Body Light) - 01/03/2011

Recentment l’Institut DH hem incorporat en el nostre mètode de treball  l’equip FENIX (G.Body Light) número 1 en els tractament personalitzats de zones específiques amb els seus programes CORPORALS, FACIALS, del DOLOR i el seu MEDIDOR D’ATROFIA MUSCULAR.

Els avançaments més importants en cibernètica han estat incorporats per les primeres firmes europees d’investigació i el seu últim resultat ha aconseguit revolucionar el camp de l’estètica.
FENIX és el resultat d’un gran avançament tecnològic que pot executar al mateix temps un tractament corporal i un altre facial.
FENIX ofereix un Medidor d’atrofia Muscular per poder valorar totes les zones a tractar i així aplicar el tractament adequat a cada zona muscular i verificar els resultats obtinguts.
A més, disposa de diferents programes específics en funció de cada tractament.

FENIX en facial: rejoveniment facial d’alta tecnologia. Estimulació muscular, arrugues, circulatori, estimulació tròfica, etc...

FENIX en corporal: pot tractar tot tipus de greixos i cel·lulitis, dura, amb faccidesa, amb problemes de varius, amb retenció de líquids, en l’etapa de la menopausa etc...

FENIX en tractaments de tonificacions té molts programes específics per tractar zones en concret com bessons, cuixes, natges, braços, abdominals, tonificacions post part, post liposucció etc...

FENIX ofereix estimulacions tròfiques, desbloquejos, espasmes vasculars i musculars, regeneracions, oxigenacions i també programes de drenatges i per problemes de restrenyiment.

FENIX, segons l’estat del múscul, treballa amb diferents programes en funció de la valoració del medidor muscular.

Les corrents rectangulars del FENIX responen a una total seguretat en la que l’Institut DH diposita en aquesta marca pionera en tractaments de medicina estètica, ja que les corrents que utilitza no són polaritzades i per tant, no hi ha riscos de cremades ni cap mena de contraindicacions, no interfereixen en empastes dentals, ni pròtesis ni en l’aplicació de DIU.

Trobaràs FENIX (G.Body Light) a l'Institut DH, per més informació truca'ns al 972 412 195 o bé envia'ns un email a info@insitutdh.com - www.institutdh.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada