dilluns, 7 de març del 2011

ESTÈTICA MASCULINA - Articles Revista Gidona març 2011

Qui ha dit que als homes no els agrada cuidar-se?
En l’època actual, l’home ha deixat enrere els convencionalismes antics, en el que la cura de la seva persona era exclusivament cosa de dones. Avui dia l’home es preocupa més de la salut i del seu cos, fa esport, cuida la seva alimentació, utilitza cosmètics i visita els instituts de bellesa.
Tot per sentir-se més jove i millor i per potenciar la seva imatge i la seva estabilitat emocional.

Els homes també passen mals moments a causa de la seva imatge. A vegades una panxa més pronunciada
del normal, una pèrdua de cabell, les arrugues o un acne els preocupa, ja que la por a lluir un físic poc atractiu els provoca malestar i poca confiança en si mateixos. Cada vegada hi ha més homes que es converteixen en usuaris de centres d’estètica i no dubten en deixar-se assessorar i buscar tractaments que els ajudin a millorar el seu aspecte físic. Malauradament, encara hi ha un determinat segment masculí que es sent incòmode i no troba el seu lloc als centres especialitzats per por o vergonya a allò que opinaran d’ells. Tot i així, l’oferta per a homes en els centres d’estètica evoluciona constantment amb una gran diversitat de tractaments específicament pensats per a ells:


TRACTAMENTS FACIALS PER A L’HOME
Les diferències estructurals de la seva pell fa que aquesta sigui més dura, més resistent i més rica en col·lagen.
La secreció sebàcia és aproximadament el doble que la dona, habitualment la pell masculina sol ser grassa o
mixta. Els porus dels fol·licles pilosos pilosebàcies estan molt dilatats i l’acne i els punts negres són més freqüents.
  • La suor és més àcida que la femenina.
  • Aquestes diferències estructurals hormonodependents expliquen la diferència en el procés d’envelliment cutani, que és menys marcat i amb tendència a manifestar-se més tard.
  •  Les higienes facials, per eliminar punts negres, tractaments d’acne, hidratacions, oxigenacions i tractaments “antiaging” per homes són els serveis més demanats per aquest col·lectiu.
TRACTAMENTS CORPORALS MASCULINS
Generalment l’objectiu primordial dels homes és aconseguir i lluir una figura molt més atlètica, amb uns músculs ben definits en conjunt i amb una pell molt més tonificada.
Els tractaments més innovadors són:

VELA-SMOOTH

És un dels tractaments no quirúrgics més efectius contra el greix i la reducció de volum generalitzat. Incorpora en un mateix equip tres tecnologies: la vacumteràpia, els infrarojos i la radiofreqüència.

CAVITACIÓ
És una alternativa no quirúrgica a la liposucció: serveix per desfer greixos localitzats, en poques sessions i amb
molt bons resultats.

RADIOFREQÜÈNCIA CORPORAL
Estimula els fibroblastos a través de la calor intradèrmica, aconseguint una regeneració del col·lagen i millorant els teixits i l’elasticitat de la pell.

ELECTROLIPÓLISI FÈNIX
Tractament que s’aplica per reduir greixos localitzats i augmentant la tonificació muscular.

THERMOSUDACIÓ
Tractament ideal per millorar la silueta, eliminant líquids i toxines. Molt indicat per perdre pes generalitzat, acompanyat de dieta.

PRESSOTERÀPIA
És una tècnica de drenatge limfàtic en que s’eliminen líquids i cèl·lules grasses activant també la circulació.

RITUALS DE BENESTAR PER A ELLS
Els massatges de benestar, juntament amb els de quiromassatge, els proporciona poder descontracturar tensions i desconnectar de l’estrès quotidià.

DEPILACIONS AMB CERA I FOTODEPILACIÓ
Són els serveis més demanats pels homes, per gaudir d’una pell fina i sana.

El meu consell
Si ets home, aposta per la teva imatge.
Cuidar-se no és vanitat, és prolongar la joventut per sentir-te bé amb tu mateix.

A l'Institut Dolors Hortal som especialistes en l'estètica masculina . Per més informació contacta amb nosaltres a través de: info@institutdh.com o visita la nostra web: www.institutdh.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada