divendres, 28 de juny de 2019

El poder de la radiofreqüència

Descobreix la tecnologia més efectiva, segura i NO invasiva


Què és la radiofreqüència? Com funciona? Quina és la millor? Com s’aplica en els tractaments de bellesa no invasius? Aquestes són algunes de les preguntes que fa anys que explico per donar a conèixer una tecnologia molt efectiva i segura que no passa de moda. L’experiència ens ha demostrat de manera fefaent que la radiofreqüència dona resultats, i els vull compartir amb tu.


Els anys passen i en el sector de la bellesa apareixen moltes tecnologies. Algunes es queden i demostren ser efectives i altres passen de moda sense gaire resultat. Com a professional, si he d’escollir una d’aquestes tecnologies no tinc cap dubte: em quedo amb els sistemes de radiofreqüència per la seva efectivitat, la seva seguretat i la seva aplicació no invasiva en qualsevol tractament corporal i facial.

Per què radiofreqüència?
Està clar, la radiofreqüència no només dona resultats, sinó que és una tecnologia molt versàtil que s’adapta a tots els tipus de tractaments estètics facials i corporals. Efecte antiedat en envelliment prematur, tractament d’arrugues i línies d’expressió, millora del relleu cutani, estries, cicatrius, recuperacions postoperatòries, fisioteràpia, remodelació corporal... Els tractaments no invasius, sense agulles ni infiltracions, que permeten dur a terme una tecnologia basada en la radiofreqüència són molt extensos, i podríem dir que gairebé tot el que vulguem millorar en el rostre i en el cos ho podem fer amb la radiofreqüència.

Venus Feeze, una novetat tecnològica basada en la radiofreqüència
A l’Institut DH estem en evolució constant, incorporant als nostres tractaments corporals les últimes tecnologies basades en la radiofreqüència perquè els resultats són segurs, efectius i no invasius. L’última novetat que ja estem implementant s’anomena Venus Freeze, un nou equip de radiofreqüència multipolar amb polsos magnètics que incideixen en l’angiogènesi reforçant i estimulant la formació de nous vasos sanguinis i regenerant profundament els teixits. I això què vol dir?, et deus preguntar. És ben senzill, vol dir que aquesta radiofreqüència tan nova i efectiva eleva la temperatura de la zona tractada i provoca la formació natural de nou col·lagen i nova elastina. Així s’aconsegueix tensar i millorar l’elasticitat, la textura i la qualitat de la pell. La radiofreqüència Venus Freeze és eficaç en tota mena de pells, fins i tot en les més sensibles, i els tractaments es poden fer tot l’any amb resultats visibles des de la primera sessió, per això es considera un excel·lent tractament flash.

Tractaments VIP amb radiofreqüència
L’experiència ens ha demostrat que la combinació de tecnologies és molt efectiva. I precisament aquesta és un altre dels avantatges que ofereix la radiofreqüència, la possibilitat de fer tractaments combinats amb resultats garantits amb cavitació, ultrasons, endotèrmia, electroteràpia, criolipòlisi, àcid hialurònic, pressoteràpia, oxigènesi, dermocosmètica i amb la Càpsula del Temps. A banda de la nova Venus Freeze, a l’Institut DH tenim més tecnologies basades en la radiofreqüència, que permeten fer tractaments facials i corporals efectius, segurs i no invasius:
RF Alma Laser és una tecnologia que actua escalfant de manera gradual el teixit dèrmic i subdèrmic per enfortir remodelar tant superficialment com pel que fa al volum. Aquest escalfament fa que les fibres de col·lagen es contreguin i es multipliquin, de manera que corregeix la flacciditat i millora la qualitat de la pell.
RF Velashape combina en un sol equip el poder de la radiofreqüència bipolar amb el vacum o massatge mecànic, que fa un sistema de succió augmentant el metabolisme i afavorint un drenatge limfàtic i una millora de la pell corporal i facial.
• RF D-finitive EVO és una radiofreqüència molt profunda que emet un camp electromagnètic capaç de regenerar els teixits sense causar cap efecte negatiu superficial. Amb la radiofreqüència profunda de D-finitive EVO, no només aconseguim reduir greix i remodelar, sinó que també refermem la pell.

EL MEU CONSELL
A l’Institut DH tenim un mètode propi, el Global Body System, amb el qual diagnostiquem i combinem diferents tipologies de radiofreqüència i altres tecnologies no invasives adaptades a les teves necessitats específiques per obtenir els millors i més ràpids resultats, amb un tractament personalitzat. Deixa’t assessorar amb un diagnòstic gratuït i posa’t a les nostres mans!

Cap comentari:

Publica un comentari