dilluns, 5 d’agost del 2019

La pell no fa vacances, cuida-la!

Consells per tenir cura de la teva pell aquest estiu


No descansa i a l’estiu treballa més que mai. Aquests dies la teva pell facial i corporal està fent moltes hores extres i l’has de cuidar molt bé per evitar que s’estressi i els excessos li passin factura. Sol, calor, platja, piscina, muntanya i moltes hores d’activitat de nit i dia. Així és l’estiu i necessites donar-li a la teva pell un plus de cures especial. Si ho fas a curt i a llarg termini, ho agrairàs.


A l’estiu tota cuca viu, i la pell ho nota. Llargues jornades d’exposició al sol, de contacte amb el clor, amb la sal, amb la suor... El cutis i el cos estan permanentment exposats als rajos ultraviolats i hem de tenir en compte que cal tenir-ne una cura especial per evitar conseqüències negatives.

Com tenir cura de la pell a l’estiu?
Segur que aquest titular l’has llegit moltíssimes vegades i deus pensar que ja saps la lliçó: protecció, protecció i més protecció. Sí, efectivament és així, però els meus consells van més enllà. No només cal protegir, sinó que també cal fer prevenir. Prevenció i protecció per no haver de curar. I com ho fem, com podem protegir la pell i prevenir els efectes negatius dels agents nocius? Així:

  • Evita exposar-te al sol a les hores centrals del dia. Entre les 11 i les 16 h els rajos ultraviolats són de màxima intensitat i és recomanable evitar-los.
  • Protecció solar sempre. Aplicar protectors solars a la pell ha de ser un hàbit total a l’estiu, no només quan ens exposem al sol de la platja, la piscina o la muntanya. Quan caminem pel carrer també rebem els rajos ultraviolats i cal protegir la pell.
  • Escull cremes solar intel·ligents que aprofitin els beneficis del sol. La línia solar d’Institut Esthederm són cremes d’una qualitat excel·lent que han estat premiades pels Beauty Awards i es mencionen a les millors revistes del món. Amb les cremes tradicionals no ens cremem perquè actuen com si ens apliquéssim una màscara invisible de guix a la cara i al cos. Dit d’altra manera: les cremes amb SPF anul·len o bloquegen els rajos solars de manera total i no ens deixen aprofitar els seus beneficis. En definitiva, amb el sistema de protecció solar convencional es fa una sobreprotecció del sistema de defenses naturals de la pell. En canvi, les cremes solars intel·ligents d’Institut Esthederm aprofiten tots els beneficis de la llum i el sol i, alhora, protegeixen la pell dels efectes nocius dels rajos ultraviolats i fan prevenció antienvelliment.
  • Hidrata’t. En aquesta època de l’any perdem molta més humitat corporal i l’hem de recuperar bevent més aigua i líquids. Porta sempre un bidonet o una ampolleta d’aigua amb tu i no esperis a tenir molta set per veure’n un bon glop.
  • Exfolia’t. Els agents nocius que interactuen amb la pell fan més necessari que mai exfoliar-la al llarg de l’estiu per eliminar els residus i mantenir-la sana i bonica. Utilitza exfoliants de cara i cos naturals i deixa’t assessorar per experts com nosaltres. Pots fer una exfoliació intensa a cabina i fer un manteniment a casa setmanalment.
  • Dona-li vitamines a la pell. En tot moment és important aplicar cosmètics a la pell facial i corporal que l’ajudin a prevenir l’envelliment i a recuperar elasticitat, la fermesa i la vitalitat. Però a l’estiu cal donar-li un plus de vitamines que l’ajudin a mantenir-se saludable i bonica. Deixa’t assessorar amb un diagnòstic personalitzat de la teva pell abans d’escollir les cremes més adequades.

EL MEU CONSELL
No oblidis els meus consells per cuidar la teva pell i gaudeix el teu estiu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada