dilluns, 10 de juny del 2019

“Bioslimming”, el millor tractament exprés

Remodelació corporal natural amb resultats visibles des de la primera sessió. 


Confirmat: funciona, i molt! El tractament reductor i anticel·lulític de les celebrities de Hollywood està causant furor. Actrius com Kate Winslet, Jessica Alba, Amy Poehler, Jennifer Aniston o Evan Rachel Wood recorren al bioslimming i han demostrat la seva efectivitat. Aquest programa de remodelació corporal absolutament revolucionari permet remodelar, reduir greix i cel·lulitis i tonificar la pell en cada sessió, sense aparells i de manera natural, gràcies a la combinació de diferents extractes de plantes i olis essencials provats científicament.


Com funciona el bioslimming?
Es tracta d’un tractament 100% manual i natural, que no s’aplica amb aparells i no causa molèsties. El bioslimming redueix greix, tonifica i referma la teva silueta amb resultats garantits des de la primera sessió. La base són els massatges enèrgics amb moviments drenants que es realitzen per tot el cos amb la combinació de diferents extractes de plantes i olis essencials. L’objectiu és afavorir el retorn limfàtic per potenciar l’efecte drenant del tractament i l’activació de les zones fredes on s’acumula la cel·lulitis. Una de les claus de l’èxit d’aquest innovador tractament és la substitució de les venes de compressió per un film osmòtic, que fa que el tractament sigui molt més efectiu per remodelar la silueta des de la primera sessió.

Un tractament 100% natural
El bioslimming segueix un protocol molt efectiu i els resultats són visibles de manera molt ràpida. El ritual comença amb l’aplicació d’un gel amb una base d’algues i olis essencials que s’aplica amb un massatge per tot el cos per activar la microcirculació. Després, es continua amb una aplicació manual amb manipulacions drenants per la zona de les cames, els glutis, l’abdomen i els braços amb un gel amb agents termoactivadors que actua sobre els dipòsits de greix, i suavitza l’aspecte de la pell. Tot seguit, es deixen actuar els gels aplicats durant 40 minuts, amb les zones tractades cobertes amb una lleugera capa de film osmòtic. En aquest període de temps es produeix una hiperèmia, una estimulació de la circulació sanguínia que facilita l’eliminació de toxines acumulades. Finalment, es retira el film osmòtic i s’aplica un embolcall d’efecte fred amb acció refermant i tonificant que ajuda a desinflar i drenar amb actius com el mentol, la cua de cavall, l’hamamelis i l’eucaliptus.

El millor tractament exprés
Amb el bioslimming, des de la primera sessió es comencen a veure els canvis en la silueta. I a mesura que avança el tractament, la reducció es fa cada vegada més visible, amb una figura remodelada i una pell més llisa. I és que els principis actius 100% naturals del tractament continuen actuant hores després de l’aplicació i, per això, és molt positiu realitzar algun tipus d’activitat física després de la sessió a cabina. Estudis clínics han confirmat que el 98% de les dones i els homes van notar un gran canvi en la reducció de greix, la remodelació de la silueta, la tonificació i l’atenuació de la pell de taronja, i a banda, el 100% va trobar molt agradable el tractament.

EL MEU CONSELL
Si vols remodelar el teu cos amb garantia i seguretat i busques un tractament ràpid i 100% natural sense aparatologia, el bioslimming és ideal per a tu. Un tractament corporal molt efectiu anticel·lulític, detox, reductor i refermant amb resultats garantits. La pauta més recomanada és de 6 sessions, cadascuna de 60 minuts. Des de la primera sessió notaràs els resultats que ja noten les estrelles de Hollywood.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada