dijous, 2 de febrer del 2012

OXIGENOTERÀPIA: EL BENEFICI DE L’OXIGEN EN LA TEVA PELL (ARTICLE PUBLICAT A LA REVISTA GI-DONA, gener 2012)


L’oxigenèsi és una de les tècniques més innovadores de rejoveniment facial i corporal que existeixen actualment, utilitzada per nombroses “celebrities”  d’arreu del món.
Té el benefici de ser un tractament natural i no invasiu que retorna a la pell l’oxigen perdut.
L’oxigenoteràpia aconsegueix mitjançant un aparell específic, enviar oxigen pur d’alta pressió per arribar a les capes més profundes de la pell.

OXIGEN FONT DE VIDA

L’oxigen és un dels 5 elements indispensables de la vida. Proporciona vitalitat i energia a totes les cèl·lules.
Quan els nivells d’oxigen són baixos, el sistema immunitari es debilita. De fet, el procés d’envelliment està associat a una baixada dels nivells d’oxigen en les cèl·lules de la pell. A més, la sang és la portadora líquida de l’oxigen, i el transporta a totes les parts del cos per proveir els seus sistemes de combustible, estimulant així les seves reaccions químiques i alliberant el cos de les toxines i d’altres agents nocius.
Cada cèl·lula de la nostra anatomia necessita d’aquest element vital. Amb l’edat, disminueix la seva presència sobretot en la pell del rostre, que és la que pateix una més alta pèrdua dels nivells d’oxigen, amb el resultat d’una epidermis arrugada i pàl·lida.


QUE ÉS L’OXIGÈNESI?

Aquet nou tractament de rejoveniment es basa en la introducció d’oxigen pur mitjançant un sistema de pressió, donant a la pell una nova vida.
L’oxigen manté la joventut cel·lular i retarda el procés de l’envelliment, activant la fabricació de elastina i proteïnes encarregades de tornar-li la seva vitalitat.
L’oxigen aplicat a alta pressió és utilitzat com a portador de diferents principis actius a través de la pell. Així doncs aquesta combinació de substàncies específiques que poden ser: vitamines, minerals, enzims, pèptids, antioxidants, factors de creixement epidèrmic etc.. són introduïts conjuntament amb l’oxigen, arribant a capes molt més profundes com és la capa germinativa  d’epidermis per nodrir-la i oxigenar-la.


QUINS BENEFICIS APORTA?

Aquest tractament està indicat per millorar la qualitat de la pell oxigenant els teixits i afavorint el seu metabolisme cel·lular.
- Regeneració cel·lular a nivell de marques, cicatrius i reducció de porus.
- Estimula la microcircul·lació.
- Minimitza les irritacions, desprès de l’aplicació d’un làser o píling, equilibra el PH cutani.
- Il·lumina i iguala el to de la pell millorant les taques.
- Allisa i reafirma la pell.
- Estimula la producció de col·lagen i elastina, millorant arrugues, marques i línies.
- Allibera la pell de toxines i agents nocius reforçant el sistema immunològic.
- Associat en principis actius específics, proporciona un afecte bacterial, ajudant a prevenir infeccions i bactèries eliminant així les toxines; tenint un bon efecte a nivell de regulació seborreica en casos d’acné.
- Disminueix l’aspecte de cansament facial i del voltant de la zona ocular, bosses i olleres, degut a l’estrès quotidià.
- Ajuda a eliminar els efectes del tabac sobre la pell.
- Retarda l’envelliment
- A nivell corporal, la introducció d’oxigen acompanyat d’un massatge específic, activa reaccions metabòliques que ajudant en la combustió de greixos localitzats.
- Augmenta la regeneració cel·lular reforçant la pell l’estria.



EL MEU CONSELL

Desprès d’anomenar tots els beneficis dels tractaments amb “oxigenoteràpia”, puc constatar que sens dubte és un mètode sobradament segur i eficaç per revitalitzar i equilibrar tot tipus de pell; sempre dintre d’un context d’anàlisi i diagnòstic professional, i personalitzat.




Trobaràs la millor cosmètica professional a l'Institut DH, per a més informació truca'ns al 972 412 195 o bé envia'ns un email a info@institutdh.com - http://www.institutdh.com/

                                                                        
                                                          
           

                                                                                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada