dilluns, 20 de febrer del 2012

Els homes també es cuiden... Tertúlia a "EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO"


Aquest dilluns 13 de febrer vaig tenir el plaer de participar en una tertúlia sobre estètica masculina en un dels magazins líders d’audiència dels matins a Catalunya. L’equip d’en Manel Fuentes em va convidar a parlar-ne acompanyada del Dr. Carles Cano, cirurgià de la Clínica Sveltia, del Dr. Àlex Campos, cirurgià de la Clínica Teknon i de Mireia Bragolat, responsable del DIR-ZEN.

Durant més de mitja hora els oients de Catalunya Ràdio ens van poder escoltar mentre parlàvem d’allò que fan els homes per cuidar-se i lluir una millor imatge. Els doctors que ens acompanyaven van parlar dels implants de cabell, de la cirurgia a les bosses dels ulls i d’altres operacions molt demandades per part del col·lectiu masculí.
Manel Fuentes també es va interessar per conèixer els tractaments que oferim des de l’Institut DH i vaig explicar que el nostre ventall de tractaments no invasius per als homes és ampli; des dels corporals per reduir greixos i millorar el físic, fins als facials per tractar la pell i les imperfeccions de la cara, passant pels tractaments de relax i antiestrès tan demandats actualment.


Tal com vaig aprofitar per comentar en aquesta tertúlia tan interessant, per sort avui dia hi ha més homes que també volen cuidar-se i el món de l’estètica ja no està restringit a l’àmbit femení. També és positiu que s’hagi produït un canvi cultural i deixem d’associar a un col·lectiu determinat els homes que opten per cuidar la seva imatge física.
No oblideu, però, tant si sou homes com si sou dones, allò més important alhora d’iniciar un tractament estètic és rebre un diagnòstic personalitzat per part de professionals formats.



Us recomano que escolteu aquesta tertúlia i us esperem per assessorar-vos a l’Institut DH.


Trobaràs la millor cosmètica professional a l'Institut DH, per a més informació truca'ns al 972 412 195 o bé envia'ns un email a info@institutdh.com - http://www.institutdh.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada