dimarts, 22 de febrer del 2011

REDUCTOR: la Cavitació medicoestètica més completa - 22/02/2011

Segur que has sentit parlar molt de la cavitació, perquè si la cavitació et sembla interessant espera a conèixer la tecnologia mèdica de Reductor.

Reductor és la combinació de 3 tecnologies (cavitació, lipòlisi, drenatge arterial) el que fan a aquesta màquina única i la teva aposta més segura per perdre greix i volum de manera localitzada i immediata. Poder destruir el greix just allà on t'interessi, permet trencar les difícils estructures dels dipòsits grassos, tan resistents a dietes i tractaments tradicionals. Així s'aconsegueix reduir la cel lulitis i els panículos adiposos en poques sessions amb bons resultats. Això ho fa una gran alternativa a la liposucció quirúrgica, sense dolor i amb total seguretat.


A l'Institut DH no havíem incorporat encara un aparell de cavitació perquè fins a descobrir el Reductor tots els que havíem provat i analitzat anteriorment, no tenien la garantia de resultats i la seguretat del tractament que li exigim a totes les màquines que incorporem al nostre centre, i que Reductor si que compleix ia més de manera àmplia. Reductor és la cavitació metge estètica de G. Body Light, una empresa amb dècades d'experiència en la fabricació d'ultrasons, que ha obtingut el segell d'homologació de aparells mèdic-estètica, i ha estat guardonat amb el premi de París.

Per dotar de més seguretat al tractament, Reductor no incorpora manípul com les altres Cavitacions, la màquina està dotada de 10 plaques de cavitació amb les quals es pot treballar abdomen, glutis, cuixes i braços de manera simultània. L'avantatge principal de les plaques sobre el manípul a més d'escurçar el temps de tractament és que no concentra els ultrasons en un punt concret, la qual cosa pot provocar lesions, sinó que reparteix l'energia de forma uniforme en tota la zona.

Reductor és sens dubte la Cavitació medicoestètica més completa
Garanteix una reducció d'1 a 3 centímetres per sessió



Què és la cavitació?
La cavitació una propietat desenvolupada pels ultrasons en ser emesos a una freqüència concreta, i provoca la generació controlada i repetida de micro-bombolles de buit a l'interior d'un líquid, fluid o material fisiològic, seguit de la seva pròpia implosió. Amb aquesta tècnica el que s'aconsegueix és:

1- Crear un vibració que separa els adipòcits del teixit muscular.
2- Generar micro-bombolles entre les estructures adiposes, creant una sobrepressió en els adipòcits. Amb la implosió de les micro-bombolles, s'aconsegueix el trencament de la membrana de l'adipòcit i la emulsificació del greix (triglicèrids) continguda en ells. Aquests triglicèrids es transformen en diglicèrids, una substància líquida fàcilment drenable tant per la limfa com per via urinària.

La funció de les 3 tecnologies
1. La cavitació mèdica d'última generació trenca els adipòcits de greix i els converteix en diglicèrids.
2. El corrent lipolítica, estimula el metabolisme, reharmonitzar la zona tractada, i dirigeix als adipòcits a la zona cavitada.
3. Un revolucionari drenatge arterial veno-limfàtic que a través de la mobilització de la fibra muscular llisa elimina els diglicèrids.

Recomanacions després de la sessió:
- Beure 2 litres d'aigua fins al final del dia.
- Realitzar un passeig de 20-30 minuts o realitzar una mica d'exercici físic.

Trobaràs el Reductor a l'Institut DH, per més informació truca'ns al 972 412 195 o bé envia'ns un email a info@insitutdh.com - www.institutdh.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada