dimarts, 3 de desembre de 2019

Aquest Nadal, regala’ls la teva millor versió!

Consells per cuidar-te i lluir radiant aquestes festes

Són dates especials per molts motius. Perquè ens retrobem, perquè ens dediquem temps, perquè vivim moments especials i perquè hi posem els millors sentiments. Quan arriba el Nadal canvia el ritme quotidià i compartim celebracions amb la família, amb els amics i amb els companys. És temps de festa i de vida social i... a qui no li agrada lluir radiant?Sovint la majoria tendim a prioritzar les necessitats dels altres i deixem en segon pla les nostres pròpies necessitats per veure’ns bé i sentir-nos millor. El nostre rostre és l’expressió més evident del nostre estat i val la pena cuidar-lo. Per això les festes nadalenques són una bona oportunitat per regalarnos a nosaltres mateixos una pell bonica.

Regala’t bona cara 

Perquè aquestes festes llueixis radiant et proposo un tractament facial personalitzat i cosmetologia específica. Has sentit a parlar de la radiofreqüència Venus Freeze? Doncs ara és moment de descobrir-la per lluir fantàstica aquest Nadal. I és que amb aquesta innovadora tecnologia no invasiva veuràs els resultats des de la primera sessió, per això se la considera un excel·lent tractament flash! Venus Freeze actua elevant la temperatura de la zona tractada i provoca la formació natural de nou col·lagen i nova elastina. Així s’aconsegueix tensar i millorar l’elasticitat, la textura i la qualitat de la pell. En definitiva, una tecnologia única amb resultats visibles que millora la lluminositat de la pell i la flacciditat, i disminueix la profunditat de les arrugues des de la primera sessió. Una autèntica alternativa a les infiltracions per aconseguir joventut i bellesa a la pell facial, que també pots complementar amb una variada gamma de cosmètics per tenir cura del teu cutis a casa.

Estrena pell

Per Nadal s’altera el ritme quotidià i també optem per vestir-nos amb les millors galesels dies de celebracions. Vestits i tops, escotsi minis... Si aquestes festes et destapes,et proposo estrenar pell amb un bonritual de bellesa corporal. És probable que el bronzejat de l’estiu ja s’hagi atenuat i, si encara no ho has fet, és un bon moment per fer una profunda exfoliació i un bon ritual de cura de la pell corporal. Les opcions són moltes i molt variades. D’una banda, hi ha els rituals de bellesa i, de l’altra, els rituals sensorials. La combinació dels dos és ideal per equilibrar el cos i la ment i lluir radiant.

Te’n proposo alguns:
  • Ritual Ayurveda Rosa d’Orient: ritual holístic facial i corporal que aporta lluminositat, joventut i equilibri a la pell.
  • Ritual Ayurveda Snedana: ritual ayurvèdic que equilibra el cos i la ment i elimina toxines físiques, mentals i emocionals.
  • Ritual Ayurveda Sushumna: una dosi de benestar amb un eficaç resultat antiinflamatori muscular, abdominal i articular.
  • Ritual Polinesia Moana Polinèsia: una font de joventut per reparar i restaurar la pell especialment indicat per a esdeveniments especials.
  • Ritual Spa Light&Life: una posada a punt corporal integral, molt indicada per tot tipus de pell, que aixeca els ànims i recupera l’energia i la vitalitat.
  • Ritual Rosa Damascena: un ritual spa a base d'olis essencials de roses tonificant, hidratant, depuratiu i antiedat.
  • Ritual Ruta de la Seda: un ritual amb pindes d’aromateràpia personalitzada descontracturant, equilibrant i relaxant.

EL MEU CONSELL
Cuida’t tu i també cuida els teus. Si aquells que estimes es dediquen poc temps i poques atencions a ells mateixos, aquest Nadal tens la millor opció per cuidar-los regalant temps personal, bellesa i benestar. Són regals intangibles que no es poden tocar, però els notaran i els gaudiran. www.institutdh.com


Cap comentari:

Publica un comentari