dimecres, 13 de novembre de 2019

La teva bellesa depèn de tu i d'un bon assessorament professional


Qui vol una cosa troba el mitjà per fer-la, i qui no la vol fer només troba excuses. Aquest proverbi àrab és l’essència del missatge que et vull fer arribar. De tu depèn cuidar-te i estimar-te per tenir un aspecte saludable i bonic. De tu i dels bons consells i l’expertesa dels professionals que podem ajudar-te a potenciar la teva bellesa. La resta són excuses!


No tinc temps, no tinc diners, no en sé, no em fa falta... Podríem fer una llarga llista de negacions que serveixen d’excusa per no cuidar-se i deixar a banda la nostra imatge personal. Però... que aixequi la mà el qui no li agradi que li diguin que està guapo o guapa! A la majoria ens agrada que ens llancin una floreta i ens diguin que fem goig. Si no fos així, el mercat estètic no funcionaria. És per això que m’he proposat contribuir a capgirar aquests pensaments perquè aquelles persones que vulguin potenciar la seva bellesa deixin a banda les excuses i trobin el mitjà per assolir aquest objectiu.

  1. La llista. Comencem amb paper i llapis. Et proposo que escriguis en un paper el que vols potenciar i millorar de la teva imatge personal: la qualitat de la pell, eliminar unes taques, reduir volum corporal, modelar la silueta, eliminar la flacciditat facial... Sobre el paper i escrit, amb la possibilitat de llegir-ho tantes vegades com faci falta, prenem més consciència de la realitat i això ens ajudarà a establir un full de ruta i un objectiu.
  2. Busca assessorament professional. L’opinió d’amics, familiars, companys i coneguts és molt interessant, però no oblidis que ells no són professionals i que sou diferents. El que a ells els funciona potser a tu no et caldrà. Per això et recomano fer una visita a un professional estètic amb la llista a mà. A l’Institut DH la primera visita de diagnòstic és gratuïta. T’assessorarem amb tot detall i et donarem pautes per poder assolir el teu objectiu.
  3. El temps és relatiu, troba’l. Una de les pautes bàsiques per lluir una pell facial saludable i encara més bonica és netejar-la cada dia en profunditat. Això només vol dir dedicar 5 minuts de les 24 h que té un dia a la neteja facial a casa. M’atreviria a dir que són 2,5 minuts al matí i 2,5 minuts abans d’anar a dormir. Que no ho fas quan et rentes les dents? Doncs és exactament el mateix. Només et cal prendre’n consciència i tenir a l’abast el producte més adequat per netejar la teva pell. La resta, ja ho saps: excuses i mandra, molta mandra!
  4. Destina un pressupost al teu objectiu de bellesa. Segur que estareu d’acord amb mi que les coses més màgiques de la vida no valen diners, però malauradament avui dia la majoria de coses tenen un preu. En el sector de l’estètica hi ha un ampli ventall de preus que es poden adaptar a totes les butxaques. Si has decidit que vols cuidar-te i potenciar la teva bellesa, pots ordenar la teva llista per ordre de prioritats i començar pel primer objectiu destinant una part del teu pressupost mensual a la teva bellesa personal. No creus que t’ho mereixes?
  5. Qui persevera, triomfa! Efectivament, aquest és un dels secrets de l’èxit: ser constant. Quantes vegades t’has comprat una crema amb molt d’entusiasme i amb la fermesa que te la posaries cada dia de la vida i al cinquè dia ja has començat a fer campana? Potser és que no notaves els resultats? Doncs has de saber que sempre cal tenir paciència per veure els efectes d’un tractament i cal ser metòdic i constant per aconseguir el resultat que volem. Ja ho deia William Shakespeare: “Si l’home fos constant, seria perfecte”. Sigui com sigui, no oblidis que per potenciar la teva bellesa hauràs de ser pacient i perseverant. Recorda que Roma no es va construir en dos dies.


EL MEU CONSELL
Ens agradaria formar part del teu objectiu de més bellesa, i et volem ajudar. Si tens dubtes i vols respostes professionals, només ens has de contactar. Serem els teus “partners” i veuràs com amb un bon assessorament aconsegueixes els resultats que vols. Vine a veure’ns i et farem un diagnòstic personalitzat.Cap comentari:

Publica un comentari