dimecres, 11 de març del 2015

CONEIX EL CAMÍ CAP A LA BELLESA INTEGRAL
GLOBAL BEAUTY COACH
L’assessorament personalitzat en nutrició i estètica
NOVETAT EXCLUSIVA A GIRONA !

És evident que la bellesa no només és una cara bonica. El nostre equilibri físic i emocional és vital per tenir un aspecte saludable i radiant, però sovint es fa difícil trobar aquesta camí cap a la bellesa integral. Si t’has decidit per fer un canvi i millorar la teva imatge, posa’t en mans d’un coach especialitzat en nutriestètica. Ells et mostraran el camí per aconseguir el teu objectiu!



UN NOU MÈTODE: GLOBAL BEAUTY COACH by Institut DH
Mitjançant un diagnòstic personalitzat multidisciplinari, un assessorament i un acompanyament psicoestètic el Global Beauty Coach és un nou mètode que et donarà solucions segures i fiables basats en la salut i en l’ús dels tractaments estètics no invasius més avançats. El Global Beauty Coach es diferencia d’altres mètodes per la interacció conjunta de dues grans especialitats, la psicològica (ment) i la física (cos), que en combinació permeten assolir grans resultats. El nostre estat emocional, l’autoestima, l’estrès... Sovint són la causa d’un augment de pes i de la pèrdua de la salut i de bellesa. Només reforçant la responsabilitat cap a la teva salut, amb algú que et guiï, et formi i t’eduqui assoliràs amb èxit els resultats estètics i la curació que desitges.

COM FUNCIONA EL GLOBAL BEAUTY COACH
El nou mètode que et proposem per assolir la bellesa integral funciona combinant diversos àmbits d’actuació especialitzats i adaptats de manera personalitzada a les teves necessitats_:

·                     PNI – HEALTH
Amb la PNI (psiconeuroimmunologia) s’ofereixen solucions a base de nutrició i suplementació no farmacològica.
·                     PNL – HEALTH & COACHING
Amb la PNL (programació neurolinguística) es tracta la part emocional perquè et sentis millor amb tu
mateixa i amb els altres. Així s’equilibra el nivell d’hormones i neurotransmissors del nostre organisme, augmentant l’autoresponsabilitat, la motivació i l’autocura amb l’acompanyament d’un coach (entrenador).
·                     NUTRICOSMÈTICA
Si volem aconseguir una pell jove i radiant, sense signes d’envelliment, caldrà cuidar-nos des de dins mitjançant una bona alimentació per aconseguir un òptim equilibri exterior. L’alimentació és determinant per obtenir els nutrients essencials que permetran al nostre cos combatre les agressions externes i el deteriorament causat per l’envelliment.
§         DERMOSCOSMÈTICA
Només mitjançant un diagnòstic personalitzat, amb la prevenció i el seguiment consmetològic d’experts cosmetòlegs, és possible millorar l’envelliment de la pell tenint en compte l’edat cronològica, l’estacionalitat del temps i els principis actius adients a cada tipologia de pell.
·                     TRACTAMENTS FACIALS D’ESTÈTICA AVANÇADA
El mètode també t’ofereix 8 tecnologies mèdic-estètiques personalitzades facials en combinació , per un resultat immillorable antienvelliment, millora de la qualitat i estructura de la pell i reafirmació del teu rostre.
·                     TRACTAMENTS CORPORALS D’ESTÈTICA AVANÇADA
El Global Beauty Coach també posa al teu abast un ampli ventalll de 15 tecnologies mèdic-estetiques en combinació, per modelar, reduir greixos i cel·lulitis i refermar el teu cos amb resultats inmillorables i no invasius. 

EL MEU CONSELL
El Global Beauty Coach by Institut DH és un mètode exclusiu a Girona format per 5 professionals titulats en estètica de grau superior, nanotecnologia i cosmetologia, per una psicolòloga clínica i una infermera titulada en pneuroimmunologia i experta en PNL&coaching. Som un equip multidisciplinar expert que et mostrarà aquest camí cap a la bellesa integral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada