dimecres, 11 de març del 2015

ANY NOU, CARA MÉS JOVE!
La nanotecnologia al teu servei

Saps que existeix una nova tecnologia no invasiva totalment alternativa a la mesoteràpia? És la revolucionària nanotecnologia que pot rejuvenir el teu rostre actuant fins a la dermis sense punxades ni agulles. Tal com ho estàs llegint: ja tens al teu abast una nou sistema per aconseguir una pell facial més jove, amb menys arrugues i més ferma, sense molèsties ni efectes secundaris i a un preu adaptat a la teva butxaca.



NANOTECNOLOGIA vs MESOTERÀPIA
Aturar el pas del temps en la nostre pell i, sobretot, en el nostre rostre és un dels grans reptes dels investigadors que permanentment busquen les millors tecnologies per mantenir el nostre aspecte jove. Però la oferta del mercat no sempre s’adapta a les nostres preferències. Fins ara la mesoteràpia ha estat una de les opcions destacades per rejovenir el rostre tot realitzant microinjeccions amb principis actius per lluitar contra les arrugues i la pell flàccida. Ara, però, tens al teu abast una nova tecnologia no invasiva que no et farà patir per les punxades i els possibles efectes secundaris després del tractament. És la nanotecnologia desenvolupada per investigadors alemanys que permet introduir a les capes profundes de la pell, sense injeccions, els millors principis actius per rejovenir-la. La combinació d’aquesta teconolgia revolucionària amb la dermocèutica BDR permet actuar el la dermis del cutis aconseguint resultats efectius i visiblement evidents des de la primera sessió. El resultat és un rostre amb menys arrugues i la pell més ferma.

LA REVOLUCIÓ ANTIEDAT DEL SEGLE XXI
La nanotecnologia es presenta amb el nom de la Càpsula del Temps, una tecnologia alemana 100% natural que activa el procés d’autoregeneració de la pell treballant des de la matriu de l’epidermis. Els productes BDR que s’apliquen en cada sessió són dermocèutics, és a dir, són cosmètics medicinals que contenen actius biològics i, garantint una compatibilitat total amb les cèl·lules de la nostra pell. Així doncs, l’objectiu de la nanotecnologia és guarir la nostra pell perquè recuperi la seva joventut aportant al nostre rostre substàncies vitals que amb el pas dels anys anem perdent i mai més es regeneren. La Càpsula del Temps és una de les revolucions del segle XXI en tractaments antiedat que permet en sessions d’entre 20 i 120 minuts eliminar arrugues, imperfeccions i acne i recuperar la lluminositat i la fermesa del nostre cutis.

EL MEU CONSELL
Si et preocupa l’aspecte del teu rostre i vols aturar l’envelliment i recuperar la joventut de la teva pell, la Càpsula del Temps de BDR t’ofereix un tractament adequat a les teves necessitats. Però abans és indispensable que un expert en dermocosmètica faci un diagnòstic previ de la teva pell per aconsellar-te el tractament més adequat que, combinat amb la cosmètica activa BDR, t’oferirà els millors resultats que fins ara hagis trobat. Any nou, cara nova!

www.institutdh.com           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada