divendres, 2 d’agost del 2013

PERFECTA PER GAUDIR DE LES VACANCES!
Detalls de bellesa estival

Marxis on marxis, estiguis on estiguis aquest estiu llueix esplèndida i despreocupa’t de fer retocs de bellesa casolans. Ara és moment de descansar i aprofitar cada moment per viure’l intensament.

Ha arribat el moment que tant esperaves. El teu moment i el que dedicaràs als teus. Les vacances són un període molt especial i també cal viure-les de manera especial cuidant tots els detalls. Les fotografies i els vídeos en seran un dels testimonis més importants, per això et proposo que tinguis cura de la teva bellesa personal. Si tu et sents guapa o guapo, els altres també t’hi veuran.



UNA PELL BONICA I SANA
El bronzejat equilibrat ens ajuda a veure’ns molt millor durant el període estival, però per aconseguir que la teva pell facial i corporal llueixi de la manera més bonica i sana, és essencial exfoliar-la i hidratar-la. Durant l’estiu, el cutis té unes necessitats específiques i per això és molt important adequar els cosmètics que t’apliques diàriament a casa a aquesta època de l’any. Amb un tractament facial a cabina, previ a l’inici de les teves vacances, un expert en estètica i et prescriurà els cosmètics específics que et permetran mantenir la hidratació, protegir-te del sol i evitar les agressions externes. La pell corporal també cal mimar-la i mantenir-la hidratada i exfoliada per aconseguir que estigui suau i presenti un aspecte saludable. Ja saps que a casa és molt important prendre l’hàbit d’hidratar la pell diàriament i de fer-te un píling periòdic per eliminar impureses, però també cal una dosi extra de hidratació i renovació de la pell amb un tractament exfoliant i hidratant al teu centre de bellesa. Amb aquest complement indispensable el teu bronzejat serà uniforme i la teva pell estarà lluminosa durant tot l’estiu.

MANS I PEUS IMPECABLES
T’imagines un estiu sense veure color a les teves ungles? Coral, vermell, rosa fúcsia, fluors... Les mans i els peus també són un dels teus millors complements i és molt important cuidar-los. No només pintant les ungles del color que més t’agradi o del color de moda, sinó mantenint un aspecte saludable. Abans de marxar de vacances regala’t una estona de bellesa personal amb una bona sessió de manicura i pedicura. Relaxa’t i deixa que un professional cuidi les teves mans i els teus peus i els deixi impecables. I, a l’hora d’escollir l’esmalt, també pots optar per els semi-permanents Shellac que et permetran lluir unes ungles perfectes durant molts de dies.

CAMES EN FORMA
Vagis on vagis aquests dies de vacances necessites tenir les cames en forma i a punt per qualsevol repte: per caminar, per passejar, per fer caminades de muntanya o de platja i per resistir la calor sense sentir-te inflada i pesada. La pressoteràpia és una bona aliada tot l’any i especialment durant els mesos de calor per propiciar l’eliminació de líquids i la bona circulació. Algunes sessions prèvies abans de les teves vacances t’ajudaran a sentir-te molt millor i a sentir-te àgil i lleugera.  

EL MEU CONSELL
Atura’t a pensar quan fa que esperes que arribin les vacances d’estiu? Has passat una tardor, un hivern i una primavera i ara ha arribat l’hora de descansar, relaxar-te i gaudir dels petits plaers de la vida, i dels grans també. Per això, és important que et preparis bé abans de començar aquests període estival per lluir la teva millor cara i la teva millor imatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada