dilluns, 26 d’agost del 2013

FOTODEPILACIÓ I ADÉU ALS PÈLS!

Indolora, efectiva, segura i per a pells bronzejades

Si estàs pensant en oblidar-te de la depilació per molt temps, les últimes tecnologies en fotodepilació t’ho posen molt més fàcil i accessible. El mercat ofereix molts sistemes de depilació permanent, si bé la màxima novetat del moment és la possibilitat d’eliminar el pèl de manera molt eficaç i sense cap molèstia, fins i tot en pell morenes.



La fotodepilació és la tecnologia que permet eliminar el pèl utilitzant la llum polsada, coneguda amb el nom de IPL. Els fol·licles pilosos absorbeixen selectivament aquesta llum i es destrueix així la capacitat de reproducció del pèl. Els resultats es poden considerar gairebé definitius perquè són de llarga durada i faran possible que la zona depilada es mantingui sense pèl i la pell quedi ben suau.

FOTODEPILACIÓ SENSE PATIR
Gràcies a les investigacions del sector, les tecnologies de fotodepilació han anat evolucionant fins a permetre aplicar aquesta tècnica de manera indolora, segura i totalment efectiva. La nova tecnologia SHR In-Motion permet eliminar el pèl en tots els fototipus de pell, fins i tot en pells bronzejades, i és eficaç en tot tipus de pèl, inclòs el pèl fi. Aquest nou sistema de fotodepilació treballa escalfant la dermis de forma suau i segura fins que arriba a la temperatura necessària per destruir el fol·licle del pèl, sense danyar la pell i sense emetre pics d’energia que resultin incòmodes. Així, la sessió de fotodepilació es converteix en una estona de relax en la que no notaràs cap ni una incomoditat perquè aquesta nova tecnologia integra un mecanisme de refredament dels capçals per contacte que protegeix l’epidermis i fa que la sessió sigui totalment còmode.

MENYS PÈL I PELL SUAU
La nova fotodepilació elimina el pèl des de la primera sessió de manera eficaç, progressiva i definitiva deixant una pell ben suau en la zona depilada. Sigui quin sigui el tipus de pell, fins i tot en pells bronzejades, el pèl desapareix i no hi ha cap risc per a la dermis. La depilació amb llum IPL és un tractament estètic no invasiu i, actualment, és un dels que té més demanda. Dones i homes busqueu la manera d’eliminar definitivament el pèl, però també busqueu efectivitat, seguretat i comoditat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada