dijous, 13 de gener del 2011

TRACTAMENT ESTÈTIC POSTPART - Article revista Gidona Novembre 2010


“No m’entra la roba d’abans! Què faig?”

Ser mare és una de les millors experiències que pot viure una dona. Però l’embaràs pot deixar empremtes no desitjades en el seu cos que són difícils de modificar tant sols amb l’exercici físic. Donar solucions estètiques professionals ràpides i efectives a les noves mares és l’objectiu principal d’un tractament postpart. Ara et toca tu!



CANVIS MÉS EVIDENTS

Després del part  el cos d’una mare ha canviat. L’embaràs ha donat pas a:

· Un excés de pes que pot superar els 5 quilos i que és producte de la retenció de líquids que sol afectar la mare els primers mesos després del part a causa de major consum de greixos.

· Manca de to muscular general centrat en zones específiques com l’abdomen, els malucs, i les natges.

· La musculatura abdominal tendeixi a separar-se i que la pell de l’abdomen té flaccidesa, en el cas de mares que han tingut més d’un fill.

· La zona pectoral sol presentar una pèrdua de turgència després de l’alletament.

· També pot augmentar la cel·lulitis i poder aparèixer les estries.

· L’aparició de més taques, la pèrdua de vitalitat i la deshidratació són el efectes més rellevant en la zona facial.

METODOLOGIA DEL TRACTAMENT POSTPART

El primer i el més important és fer un diagnòstic personalitzat mitjançant una primera visita. Es fa un reconeixement físic i un intercanvi d’impressions entre la mare i el professional per poder valorar les expectatives reals de cada persona.


Amb aquesta informació s’elabora un programa de tractament adaptat a cada etapa per aconseguir un resultat òptim, utilitzant diferents tecnologies:

· Cosmètica activa amb la lògica de l’alternança i la diversificació.

· Aparells d’alta tecnologia no invasiva, una alternativa d’alta resolució als tractaments quirúrgics.

· Pauta alimentària. És fonamental seguir un protocol personalitzat, alternant conjuntament aquestes tecnologies, per poder garantir el resultat del tractament.


QUAN ES POT COMENÇAR UN TRACTAMENT POST PART?

Després del puerperi, és a dir, un mes i mig o 2 després del part, sempre que no hi hagi cap contraindicació mèdica. D’aquesta manera, s’aconsegueix que la recuperació natural sigui més ràpida i efectiva. També es pot començar més tard, però es necessita més estimulació per obtenir els mateixos resultats.

SI S’ESTÀ ALLETANT ÉS CONTRAINDICAT?

Quan les mares estan alletant hi ha tractaments que no es poden aplicar, però hi ha alternatives efectives sense cap risc per a la lactància. És molt important que el centre d’estètica disposi d’un protocol específic per seguir el tractament més adequat en aquest etapa. Així, la mare podrà començar la recuperació després del puerperi.


APARATOLOGIA D’ALTA TECNOLOGIA EN ALTERNANÇA

En un tractament estètic postpart la combinació dels aparells d’alta tecnologia és molt important. L’alternança es pot fer amb l’aparatologia que ens ofereix el mercat:

· ELECTROLIPÒLISI. És l’estimulació amb corrents rectangulars, molt segures i efectives per la recuperació abdominal sense perjudicar el sòl pelvià.

· CAVITACIÓ ULTRASÒNICA. Alternativa a la liposucció per desfer greixos localitzats.

· RADIOFREQÜÈNCIA. Reafirmació i redensificació dels teixits. Millora de les estries.

· VELA-SMOOTH. Combinació  de radiofreqüència, més vacum, més infrarojos. Reafirma i modela.

· ENDOMASSATGE ULTRASÒNIC. Anticel·lulític , reductor i drenant.

· CORRENTS INTERFERENCIALS. Tensores, musculars i reductores.

· TERMOLIPÒLISIS. Reducció de greixos I pèrdua de pes.

· PRESSOTERÀPIA SEQÜENCIAL. Drenant i circulatòria.

RESULTATS VISIBLES I EFECTIUS?

Sense cap dubte, sí. Els resultats estètics són evidents a curt termini. Aquests tractaments  ajuden a la dona que acaba de ser mare a trobar l’equilibri físic i psicològic i augmentant la seva autoestima en aquesta etapa de la seva vida. També prepara el seu cos per a futurs embarassos, mentre aconsegueix recuperar la forma física i de nou es pot tronar a vestir amb la roba d’abans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada