dimarts, 10 de juliol del 2018

OPERACIÓ BIQUINI EXPRÉS!
Remodela la teva silueta amb un tractament global i efectiu

Ja tens a punt el biquini que estrenaràs aquest estiu? Ja has decidit on marxaràs de vacances? Ja tens ganes d’estiu? Doncs, ara et toca posar-te a punt per treure’t la roba sense manies i sentir-te bé amb tu mateixa. Si has esperat fins a última hora, encara ets a temps d’aconseguir resultats ràpids just abans de començar les merescudes vacances. Et proposo un protocol exprés amb combinacions infalibles perquè llueixis perfecte. Això sí, comencem ja!


Està clar que quan arriba el bon temps i inaugurem oficialment l’estiu tots i totes volem sentir-nos còmodes amb el nostre cos i treure’ns la roba sense manies. Però per aconseguir resultats visibles i efectius amb qualsevol tractament corporal és important una bona planificació en el calendari amb temps de marge. Si no ho has fet fins ara i només tens aquest mes de juliol per posar-te a punt, tens al teu abast els tractaments exprés que en 2 o 3 setmanes et garanteixen resultats.

BIOSLIMING I GLOBAL BODY SYSTEM by DH
L’èxit d’un bon tractament corporal dependrà en primer lloc d’un exhaustiu diagnòstic personal que marqui quin serà el procediment global que cal seguir per obtenir els resultats esperats. Aquest pas és indispensable per garantir un bon resultat final. Per això és imprescindible realitzar una observació del cos i conèixer hàbits, tendències i costums, antecedents familiars, patologies, i respondre un qüestionari de salut. Amb aquest informació s’elabora un protocol amb diferents tecnologies en combinació per poder garantir en cada sessió, un tractament segur, amb òptims resultats adaptats a les necessitats de cada persona. I per garantir un bon protocol exprés amb resultats visible en 2-3 setmanes, la solució que et proposo és la combinació de l’efectiu BIOSLIMINGamb el protocol efectiu GLOBAL BODY SYSTEM by DH

TRACTAMENTS NO INVASIUS + NUTRICOSMÈTICA + DERMOCOSMÈTICA
En aquests moments, la principal novetat en els centres d’estètica referents són els sistemes d’acció global, orientats a l’assessorament cosmètic i tractaments que tractin la totalitat del cos: el greix, la cel·lulitis i la pell flàccida amb tecnologies no invasives. La combinació d’aquestes tecnologies adaptades a les necessitats específiques de cada persona garanteixen resultats visibles i efectius. A l’Institut DH per fi ens ha arribat un tractament 100% natural que causa furor. És el BIOSLIMMING, un tractament corporal reductor, tonificant i refermant que garanteix resultats des de la primera sessió, ideal per un protocol exprés. La base són els massatges enèrgics amb moviments drenant que es realitzen per tot el cos amb la combinació de diferents extractes de plantes i olis essencials. L’objectiu és afavorir el retorn limfàtic per potenciar l’efecte drenant del tractament i l’activació de les zones fredes on s’acumula la cel·lulitis.

EL MEU CONSELL
No perdis ni un dia més. Si vols un tractament corporal personalitzat amb resultats immediats i visibles des de la primera sessió, només ho trobaràs a l’Institut DH. Posa’t en mans dels nostre equip professionals que t’oferirà un protocol amb la combinació de tecnologies, un bon diagnòstic, una bona pauta nutricional i cosmètica i assessorament i seguiment. Només així notaràs els resultats en poques setmanes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada