dimarts, 5 d’abril del 2016

3, 2, 1 i... COS A PUNT!
Posa a punt la teva silueta amb garantia de resultats

“Roma no es va construir en un dia”. Et sona aquesta frase? Està clar que hi ha processos que requereixen el seu temps per evolucionar i culminar amb èxit. El mateix passa amb el teu cos. Si has decidit modelar la teva silueta i posar-la a punt per aquest estiu, has de preveure que això requereix una bona planificació i l’assessorament de professionals de l’estètica, la cosmètica, l’esport i la nutrició. Et proposo  un protocol amb combinacions infalibles perquè llueixis perfecte. Comença el compte enrere! 


Ho tens clar. Vols un tractament efectiu per modelar la teva silueta amb èxit i veure’t bé aquest estiu. Si és així, t’aconsello que et posis en mans de professionals 2 o 3 mesos abans de la teva data límit. Per què? Ben senzill: el cos necessita temps per esborrar els excessos de tot l’hivern i activar positivament el metabolisme.

DIAGNÒSTIC CORPORAL
L’èxit d’un bon tractament corporal dependrà en primer lloc d’un exhaustiu diagnòstic personal. Aquest pas és indispensable per garantir un bon resultat final. Per això és imprescindible realitzar una observació del cos i conèixer hàbits, tendències i costums, antecedents familiars, patologies, i respondre un qüestionari de salut. Amb aquest informació s’elabora un protocol amb diferents tecnologies en combinació per poder garantir un tractament segur, amb òptims resultats adaptats a les necessitats de cada persona.

APARATOLOGIA NO INVASIVA
En aquests moments, la principal novetat en els centres d’estètica referents són els sistemes d’acció global, orientats a l’assessorament cosmètic i tractaments que tractin la totalitat del cos: el greix, la cel·lulitis i la pell flàccida amb aparatologia no invasiva.

·      Cryolipòlisi. Última novetat en reducció del teixit gras localitzat i cel·lulitis per refredament selectiu i vacum.
·      Velasmooth. Plataforma de modelament corporal amb infrarojos, radiofreqüència i vacum.
·      Ultrasons FP. Tecnologia no invasiva per desfer cúmuls de greix.
·      Ones biòptiques. Tecnologia que activa el metablisme per aprimar i eliminar cel·lulitis.
·      Futura Pro. Plataforma multidisciplinar amb programes de modelament corporal i tonificació muscular.
·      Oxigenesis. Tractaments corporals amb oxigen pur 100%.
·      My Code Body Lab. Dermacèutica específica personalitzada a cabina.
·      Elite. Electrolipòlisi per reduir contorns i refermar la pell.
·      RF Alma Láser. Radiofreqüència per refermar la pell.

NUTRICIÓ I DIETÈTICA
Per actuar de manera global i saludable, els tractaments s’acompanyen de complements de nutricosmètica corporal que ajuden a drenar, reduir, tonificar i millorar la circulació. A l’Institut DH comptem en exclusiva a Girona amb la gamma de nutricosmètica dels laboratoris Therascience i amb les pautes alimentàries al nostre departament de nutrició de la psiconeuroinmunòloga Olga Esparch, col·laboradora de Xevi Verdaguer, i de la Dra. Rosa Blasco, especialista en la dieta proteïnada PRONOKAL.

EL MEU CONSELL
Si vols modelar el teu cos amb garantia i seguretat, et recomano un tractament global que tracti les causes i no tan sols els símptomes visibles. Només la combinació de tecnologies, el bon diagnòstic  i l’assessorament i seguiment professional garanteixen uns òptims resultats.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada