dimecres, 26 d’agost del 2015

SÍ, ELS HOMES TAMBÉ ES CUIDEN!
Els rituals de bellesa masculina més innovadors

Qui diu que els homes d’avui no es preocupen per la seva imatge física? Està clar que actualment els rituals de bellesa ja no són, només, “coses de dones”. Els serveis i les innovacions tecnològiques i cosmètiques també s’adapten a les necessitats masculines amb l’objectiu de fer-los sentir millor i més guapos. El sector beauty també pensa en ells, en tu que ets home i vols cuidar-te!


Per sort avui dia hi ha més homes que també volen cuidar-se i el món de l’estètica no està restringit a l’àmbit femení. És evident que d’un temps ençà s’ha produït un canvi cultural i ara ja deixem d’associar a un col·lectiu determinat els homes que opten per cuidar la seva imatge física. Si tu t’agrada cuidar-te, pren nota.

ESTÈTICA FACIAL MASCULINA
En la primera sessió es realitza un diagnòstic complert de la pell. Després s’elabora un tractament personalitzat en funció de les seves necessitats, tenint en compte la cosmètica a utilitzar i les diferents tècniques, tant manuals com combinades amb aparatologia no invasiva. Els serveis facials més sol·licitats pels homes són el tractament d’hidratació masculina amb àcid hialurònic, el tractament d’higiene facial masculina per tractar l’excés de greix, pell brillant amb punts negres i granets i el tractament antienvelliment, per prevenir i millorar l’aparició de la pell flaccida  i arrugues combinant amb radiofreqüència i oxigènesi.

ESTÈTICA CORPORAL MASCULINA
Els últims avenços en tecnologies corporals no invasives, per a tots aquells homes que volen millorar la seva figura són:
-    LÀSER LIPOLÍTIC: una alternativa d’aparatologia en fred. És un làser no invasiu i sense efectes secundaris que penetra en la pell, és efectiu fins a una profunditat de 9 mm, per degradar el greix localitzat.
-    CRIOLIPÓLIS: el fred té un efecte tensor sobre la pell i sobre el metabolisme dels greixos, ja que estimula mecanismes que intenten elevar la temperatura en la zona tractada, la que produeix una eliminació més ràpida de greixos i una tonificació dels teixits.
-    VELA-SMOOTH: un dels tractaments no quirúrgics més efectius contra el greix i la reducció de volum generalitzat. Incorpora en un mateix equip tres tecnologies: la vacumteràpia, els infrarrojos i la radiofreqüència.
-    CAVITACIÓ: una alternativa no quirúrgica a la liposucció que serveix per desfer greixos localitzats, en poques sessions i amb molt bons resultats.
-    ELECTROLIPÒLIS: un tractament que reduieix greixos localitzats i augmenta la tonificació muscular.

LA FOTODEPILACIÓ MASCULINA
No és cap descoberta que avui dia els homes també aposten per la depilació i busquen resultats a llarg termini sense haver-se de preocupar massa sovint per si tenen pèl allà on no en volen. La majoria opten per la última innovació en fotodepilació que assegura resultats en tot tipus de pell, fins i tot en pells bronzejades, i és totalment indolora. Les cames, les aixelles, el pit i l’esquena són les zones on molts homes volen deixar de tenir pèl i ara és possible aconseguir-ho en poques sessions.

EL MEU CONSELL
Si ets home i et preocupa la teva imatge i t’agrada cuidar-te, abandona tòpics i consulta al teu professional de confiança per als tractaments masculins que més s’adapten a les teves necessitats. Els resultats seran evident i et sentiràs molt millor amb tu mateix!
tats. Els resultats seran evident i et sentiràs molt millor amb tu mateix! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada