dimarts, 4 de març del 2014

FOTODEPILACIÓ I ADÉU ALS PÈLS!

Indolora, efectiva, segura i per a pells bronzejades

Ha arribat l’hora de fer un pensament i oblidar-te de la depilació. Si fins ara no t’has decidit perquè buscaves la millor opció, ara tens tots els avantatges en una sola tecnologia. La nova fotodepilació AFT Alma Làser et permetrà dir adéu definitivament als pèls sense cap molèstia, encara que tinguis la pell bronzejada i amb garantia total de resultats.



La fotodepilació és la tecnologia que permet eliminar el pèl utilitzant la llum polsada, coneguda amb el nom de IPL. Els fol·licles pilosos absorbeixen selectivament aquesta llum i es destrueix així la capacitat de reproducció del pèl. Els resultats es poden considerar gairebé definitius perquè són de llarga durada i faran possible que la zona depilada es mantingui sense pèl i la pell quedi ben suau.

FOTODEPILACIÓ SENSE PATIR
Gràcies a les investigacions del sector, les tecnologies de fotodepilació han anat evolucionant fins a permetre aplicar aquesta tècnica de manera indolora, segura i totalment efectiva. La nova tecnologia AFT Alma Làser permet eliminar el pèl en tots els fototipus de pell, fins i tot en pells bronzejades, i és eficaç en tot tipus de pèl, inclòs el pèl fi. Aquest nou sistema de fotodepilació treballa escalfant la dermis de forma suau i segura fins que arriba a la temperatura necessària per destruir el fol·licle del pèl, sense danyar la pell i sense emetre pics d’energia que resultin incòmodes. Així, la sessió de fotodepilació es converteix en una estona de relax en la que no notaràs cap ni una incomoditat perquè aquesta nova tecnologia integra un mecanisme de refredament dels capçals per contacte que protegeix l’epidermis i fa que la sessió sigui totalment còmode.

EFICAÇ, SEGURA I PER A TOTES LES PELLS
La nova tecnologia en fotodepilació AFT Alma Làser és un equip totalment innovador que garanteix resultats en tot tipus de pells, fins i tot en les bronzejades. La depilació amb llum IPL és un tractament estètic no invasiu i, actualment, és un dels que té més demanda. Dones i homes busqueu la manera d’eliminar definitivament el pèl, però també busqueu efectivitat, seguretat i comoditat. I la fotodepilació AFT ho té tot.

MENYS PÈL DES DE LA PRIMERA SESSIÓ
Si ja has provat altres tecnologies i no t’han convençut, amb la nova fotodepilació notaràs els resultats des de la primera sessió. La primera sensació serà la comoditat, perquè no patiràs gens. I després comprovaràs com comença a desaparèixer el pèl de manera progressiva definitiva, la teva pell quedarà ben suau i en tota la zona on s’ha eliminat el pèl recupera el seu aspecte sedós.

EL MEU CONSELL
No pateixis innecessàriament! Ara ja pots optar per una fotodepilació totalment indolora, segura i efectiva, tinguis la pell i el pèl que tinguis. Si ja tens clar que vols dir adéu als pèls definitivament, posa’t en mans de professionals i opta per una tecnologia innovadora. Ja saps que el mercat evoluciona ràpidament i ara ja no cal passar-ho malament per tenir una pell suau i sense pèls.

info@institutdh.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada