dimecres, 19 de juny del 2013

BENVINGUT ESTIU!
Nova estació: pell facial nova i ben cuidada!

A l’hivern, la pell facial és la que està més exposada als agents externs com el fred i el vent. El fred fa que es disminueixi el flux sanguini, redueix l’oxigenació i la nutrició en aquesta estació és insuficient. Amb l’arribada de la primavera la pell està més deshidratada i més seca. És quan arriba el bon temps que cal preparar-nos per renovar la nostra pell facial i preparar-la per un exposar-la al sol durant tot l’estiu.



Preparar la pell perquè estigui a punt per rebre en condicions òptimes els rajos solars, després de les agressions de l’hivern, és una tasca que requereix molta atenció. En els últims mesos, el cos i el rostre han patit les baixes temperatures,e l vent i la humitat i ha estat amagats sota la roba. Ara que ens alliberem de tot i deixem la pell més visible, hem de seguir un seguit de passos indispensables per fer que recuperi la seva vitalitat i puguem lluir una aspecte radiant aquest estiu que acabem d’inaugurar.

EL PRIMER GEST: EXFOLIAR
L’exfoliació és el pas imprescindible per reparar la pell i deixar-la a unt per l’estiu. Garanteix l’eliminació de les cèl·lules mortes que queden adherides a l’epidermis i permet que es produeixi una renovació cel·lular. Si la pell morta no s’elimina periòdicament, la regeneració de la part cutania no és possible i els productes que s’apliquen no poden penetrar a l’epidermis. Si observes que la teva pell té un aspecte opac i apagat és evident que necessites exfoliar-la.

L’exfoliació és el mètode més eficaç per recuperar la lluminositat i l’aspecte saludable de la pell.
Es tracta d’una neteja profunda mitjanaçant un píling que es realitza amb suavitat i arrossega les cèl·lules mortes, deixant la pell completament lliure d’impureses i suau al tacte. Així la pell facial i la pell corporal s’oxigenen.

Hi ha un ampli ventall d’exfoliants facials de gra fi i de corporals de gra més groixut que tenen diferentes textures, com ara el gel o la crema, i solen contenir diminuts grànuls exfoliants. Quan s’aplica sobre la pell humida, fregant amb molta suavitat, eliminem les impureses. Mitjançant el massatge la textura es transforma i permet que s’alliberin els principis actius que contenen el grànuls que, després, es retiraran amb aigua.

UN BÀSIC INDISPENSABLE: LA HIDRATACIÓ
Quan la pell està lliure d’impureses, és el moment de proporcionar-li la hidratació que necessita. Després de l’hivern, l’epidermis ha perdut part de la seva elasticitat i mostra una sequedat extrema. Per aplicar correctament la hidratació, cal que tinguis en compte el teu tipus de pell i et deixis assessorar per professionals en cosmetologia. És evident que hi ha una gran diferència entre els productes per hidratar la cara i els productes per hidratar el cos, per tant cal que utilitzis un cosmètic hidratant facial adaptat a les singularitats del teu cutis.

Si la teva pell és molt seca, pots recórrer a olis hidratants que aconsegueixen excel·lents resultats. En el cas de les pells més castigades, la millor opció és aplicar un sèrum hidratants especial i seguir un tractament per regenerar-la i tornar-li la brillantor que ha perdut durant els mesos de fred. Actualement les firmes de cosmètics ofereixen un ampli ventall de productes i tractaments que pots realitzar a la cabina d’un centre d’estètica i complementar a casa.

NUTRICIÓ I PROTECCIÓ SOLAR
Aportar al teu organisme vitamines i oligoelements imprescindibles en aquesta època de l’any farà possible la regeneració de la pell i et permetrà aconseguir un broncejat uniforme. Si vols agafar un to sa i daurat, és recomanable que abans d’exposar-te al sol, facis alguna sessió de UVA i, sobretot, protegeixis la teva pell de la manera més adequada i en tot moment.

EL MEU CONSELL
Renova els teus cosmètics de protecció solar i deixa que un expert en cosmètica t’assessori adequadament dels productes que et protegiran millor. Pensa que és important prevenir i protegeix-te sempre amb bon productes testats i de qualitat. La teva pell és molt important, no ho oblidis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada