dimarts, 17 de maig del 2011

L’Institut DH presenta a Girona el seu MÈTODE DH de tractaments corporals

L’equip de treball del centre d’estètica INSTITUT DH va reunir aquest dijous 5 de maig a unes 80 persones en l’acte de presentació del seu MÈTODE DH de tractaments corporals. La propietària de l’Institut DH, l’esteticista i psicòloga, Dolors Hortal, va explicar que la professionalitat, la formació continua i  l’ús d’aparatologia i alta cosmètica garanteixen l’èxit dels seus tractaments.


Amb l’objectiu de donar prestigi i credibilitat a la seva professió, l’esteticista Dolors Hortal va presentar davant un grup de 80 persones de Girona el seu mètode de treball en tractaments corporals. El MÈTODE DH, va explicar Dolors Hortal, “es basa en tres pilars: l’ús d’aparells d’alta tecnologia, l’aplicació de cosmètica activa i el diagnòstic personalitzat i adaptat a cada persona per combinar aquests elements amb garantia d’èxit”.
L’acte de presentació del Mètode DH de l’Institut DH de Girona, ubicat al carrer Pare Claret, 9 de Girona, va servir per explicar amb detall quina és la feina que fa l’equip professinal que treballa en aquest centre d’estètica activa. Dolors Hortal va insisitir en la importància que té la formació en un àmbit com l’estètica on tot evoluciona molt ràpidament i cal estar al dia de tots els aparells de tecnologia i de la cosmètica més noveadosa. Tot i així, la propietària de l’Institut DH va recordar als assistent a la presentació que “l’exit d’un tractament no depèn d’una màquina, sinó que es basa en un diagnòstic personalitzat, adaptat a les necessitat de cada persona, i a la combinació de diferents aparells d’alta tecnologia i cosmètica activa”.
Després de la presentació, el gerent de Cosmètica XXI d l’Institut Esthederm, Antonio Losada, va presentar la línia solar d’aquesta firma cosmètica de gran prestigi. En acabar, l’Institut DH va oferir un refrigeri a la vuitantena de persones que van assistir a l’esdeveniment i va instal•lar un punt de venda de cosmètic.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada